Små händelser

Små händelser
Livet här

lördag 12 november 2016

LÅT DITT LIV, BLI ETT LEVANDE LIV

Det kommer närmare och närmare, snart är det bara ett halvt år tills att jag ska bli avlönad av staten 💰......fattar det inte riktigt ännu, vart har alla dessa åren tagit vägen? Sysslolös blir jag inte, för jag har fullt upp ändå, tror att det är väldigt viktigt att man har att göra även om man inte har något arbete att gå till .
Man ska nog också hålla på rutiner och inte skjuta upp saker och ting till morgondagen,men har man djur som jag, så går det inte att skjuta upp och det är bra. Djur är positivt för hälsan.....enligt alla undersökningar som gjorts, du är behövd av någon, oavsett vad det är för  djur......med alla de djur som jag har,🐎🐏🐈🐕 så lär jag bli minst hundra år😉

Nog är det så ,att alla inte kan tycka om djur som jag, men det finns så mycket annat som kan göra livet meningsfullt. Ligga i soffan och äta praliner🍫🍿kommer jag definitivt inte att göra om jag nu vill bli hundra😄
Det blir till att hålla igång med det som är meningsfullt för mig......jag vill ha ett innehållsrikt liv så länge jag lever.
Nog om detta!

Lite mys ute i stallet hos hästarna var det igårkväll, när det var tid för att säga "godnatt".

Två av hästarna ville ge mig en godnatt puss..... det kunde inte annat än att göra mig glad.


Jag satte upp en lyckta i stallfönstret tidigare på dagen, så att även de får lite mysigt.




Vädret idag är precis som igår helt underbart med frost och en sol som strålar ifrån en klar blå himmel, hade det inte varit för att jag skall arbeta idag, då hade jag allt tagit en ridtur......men det kommer en tid, då jag kan utnyttja vädret varje dag.


Om även du har ett vackert väder, sitt inte inne, ge dig ut i den friska luften och bara njut!!
Ha det gott!!
Kram Ingela


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: