Små händelser

Små händelser
Livet här

söndag 1 januari 2017

Jag tycker nog att årets första dag startade bra.


Snart är alla helgdagarna över och jag tycker att det ska bli rätt så skönt, när det övergår till vardagar igen. Men jag förstår alla som har fridagar då det är helg  att de tycker det är skönt, även om de i år har varit få dagar, för oss som bl.a. arbetar i vården arbetas det oavsett dag.
Årets första dag började med regn och gråväder här under förmiddagen, men så fort som det blev uppehåll gav jag mig ut på en tur med en av hästarna....denna gången Fari.  Naturen är helt underbar oavsett väder, den ena dagen är inte den andra  lik, den skiftar i takt med vilket dagsljus som råder och det bästa av det hela är som det står på  skyltarna vid i naturskyddsområdena  "Naturen har alltid öppet!" och jag vill tillägga ännu ett ord, det är "gratis"!!
Jag tycker att jag började årets första dag på ett bra sätt, för naturupplevelser kan jag inte få för många av.
Fortfarande uppehålls väder när jag kom hem igen och hade sadlat av hästen, då var det bara till att byta huvudbonad och dra mössan ner över öronen för nästa tur, som nu blev med hundarna.





Som tur är så reagerar inte mina hundar på smällare, för någon hade tydligen inte avfyrat alla sina smällare i natt, eller kanske somnat och missat tolvslaget, vad vet jag?.......men smällde gjorde det med råge idag på eftermiddagen.

Tänk att snart har årets första dagen gått, jag kan inte vara annat än nöjd, känner mig frisk och har förmånen av att ha naturen tillgänglig in på knutarna och det betyder hemskt mycket för mig, då jag är en natur människa......men vi är som tur alla olika. 
Nöjd och med en mugg kaffe ur Green Gate muggen som jag fick i julklapp av dottern, älskar dessa muggar....jag har svårt med att avstå köp, när de kommer med ett nytt mönster, men jag har egentligen redan alldeles för många.


Jag har köpt mig en kalender för år 2017, nu ska jag försöka att även lära mig att skriva i den. Otaliga är kalendrarna som jag har skaffat och gjort ett par anteckningar i den första veckan.....sedan har det inte blivit mera, men nu ska jag försöka spara mitt huvud och istället skriva ner det som jag ska komma ihåg!!! Det sägs ju att det aldrig är försent!
Ja hoppas på att dagen också har varit en bra start  för dig på det nya året.
Kram och var rädd om dig, för du finns bara i en upplaga./Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: