Små händelser

Små händelser
Livet här

tisdag 10 januari 2017

MINA TVÅ SÄKERHETSVAKTER HÄR PÅ GÅRDEN

Skönt att ha dessa två vid min sida när vi lever så här ute på landet och veta att de skulle försvara mig till "the bitter end" om det skulle behövas. 
Det händer mycket i dagens samhälle, kanske mera inne i städerna, men vi hade fyra inbrott i stallet första året då vi hade flyttat hit till gården, skit i sakerna de tog, det finns nya..... värre var det,då jag insåg att de hade varit inne hos ett par av hästarna i deras boxar. 

Det har varit lugnt här i många år och jag hoppas på att det så förblir, men allt kan hända var man än befinner sig, tråkigt att det ska vara så.... vart är vi på väg?? 




Mina vaktisar och sällskap när jag går ut i stallet, men jag får se till att stallkatten håller sig inne i foderkammaren, för annars är risken stor att han blir till hundmat. 





Nu är jag förberedd för den förhoppningsvis kommande lammningen i mars månad, jag har allt hemma råmjölksersättning och lammnäring ifall det blir något flasklamm, vilket vi inte hoppas på.
Jag har beställt  hem en lammbar, så att det isåfall ska bli lite lättare än att flaskmata men om det sedan funkar återstår att se.
Om inte, då blir det bara till att kämpa på igen, som vi gjorde med Lasse. 


Ja som vi kämpade för att få i honom vällingen....men vi gav inte upp, även om det såg hopplöst ut. 


.......  vi lyckades och nu går han här som kastrerad bagge tillsammans med sin syster. 
Han kommer för alltid, att vara vår lille Lasse,han kommer fortfarande och hälsar på här inne i huset. 
Du får ha en bra dag. 
Kram /Ingela 
Kram /Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: