Små händelser

Små händelser
Livet här

tisdag 10 januari 2017

SURDEG, ULLTOTTAR OCH HÄSTAR.


Här är det nu åter vardag, slut på alla helgerna och jag tycker att det känns rätt så skönt.
Tisdagen för mig var först ett arbetspass, sedan en tur i byn för att se om det hade kommit in något kul i blomsterväg, då jag har ett par krukor här som gapar tomma nu efter julen.....tyvärr så var det inget som lockade mig.

Handlade lite kläder till mig istället på nätet, så krukorna får stå tomma ännu ett tag, jag hittar tids nog något även till dom.
Tycker även att jag skulle vilja ha lite nytt på köksbordet, frågan är bara vad?



Nu står där en burk med surdegskultur och bubblar på bordet, jag räknar med att den ska kunna vara färdig så att jag kan baka med den imorgon......för då har den stått i fyra dygn och jag har matat den dagligen. 


........då ska det bli pain rice  bröd till gulaschsoppan som mannen ska stå för, imorgon är det veckomiddag här på gården.

Dagen går fort och det hinner inte hända så mycket, när jag har jobbat hela förmiddagen. De vanliga sysslorna ska klaras av och snart så är det åter kväll.



Den dagliga kontrollen av både mina ulltottar och hästar, så att allt står rätt till, jag märker fort om det skulle vara något som avviker ifrån det vanliga. 





Ja så här var min tisdag, jag får hoppas att du har haft en bra dag. 
Kram /Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: