Små händelser

Små händelser
Livet här

torsdag 13 oktober 2016

UNGEFÄR SÅ HÄR, SER DET UT!

Här stod alla bärbuskarna som vi tog bort, som det ser ut där nu, får vi leva med till nästa sommar, då ska här bli gräs och ett par frukt träd

Mörkt när man går ut för att rasta hundarna och när hästarna ska släppas ut på morgonen. 


Idag har jag tagit semester, för att min fårklippare ska komma hit senare idag och klippa fåren inför beteckningen. Ullen använder jag inte,men jag har gjort det tidigare. Då kardade jag och spann garn för att slutligen sätta upp en väv till  ullplädar.... men det var då. Kardor, spinnrock, varpa och vävstol har jag fortfarande kvar, så vem vet.....kanske, kanske en dag? 

 Nu är det tid för lite frukost innan gryningen, för sedan ska jag städa undan här inne. 
Jag gör slut på yoghurten, det är nästan så nu, att jag har börjat gilla yoghurt......det är rätt så gott.
Men jag tror inte, att det kommer att vara något stående till frukost fram över.....men det är bra att ta till, då man är tvungen att äta flytande. Men den tiden är slut nu, igår åt jag tacos........vi hade höstfest tillsammans med våra vårdtagare och dukat fint och fixat, det blev uppskattat.....små guldkorn i vardagen behöver vi alla. 

Mätt och belåten ser jag att nattmörkret ger vika och det börjar ljusna ute, då är det tid för morgonens styrketräning. Jag var hos Lantmännen igår för att kunna fylla på förrådet här hemma i foderkammaren......men det ligger fortfarande kvar ute i bilen, så nu ska det bäras. Här hemma tränar jag med både det ena och det andra, så gå på gym är inte aktuellt.....för jag bygger muskler här hemma. 
Ja detta var lite av hur morgonen kan se ut, en vanlig dag här hos mig. 
Kram Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: