Små händelser

Små händelser
Livet här

tisdag 4 oktober 2016

EFTERMIDDAGEN TILLSAMMANS MED HÄSTAR OCH HUNDAR

Förmiddagstimmarna igår tillbringades i grönsakslandet, där blev  lite kvar att rensa, det sparar jag till en annan dag.
Det passerade fem stråk med tranor här över gården, vackert att se deras formationer högt där uppe i det blå, men det är också lite vemodigt när de flyttar, tycker bättre om deras ankomst hit, för då är det vår, vilket enligt mig är den bästa tiden på året.

Sedan var det djuren som skulle ha sitt, Hero som är mycket bättre  i sitt operations snitt,  fick även han följa med mig och Winston på en långtur igår.

En ridtur i det härliga vädret, var ju bara ett måste, för någon ridning har det ju inte blivit under helgen, då jag har arbetat.



Vad jag älskar livet på hästryggen, jag önskar att fler kunde få uppleva den frihets känslan, som det är att få uppleva naturen uppe ifrån hästryggen, för det är gudomligt att bli ett med hästen och naturen.


Här en som tycker att det var skönt att  få rulla sig efter en svettig tur tillsammans med mig. Han hade egentligen  haft behov av en dusch, men se det gick han inte med på.

Lilla Wilda  som har haft fångkänning och därför inte får gå ute på betet, passade på att sticka ut , när jag skulle släppa över hästen som jag hade ridit och det gick i raketfart för henne att komma ut till de andra hästarna ute på betet. Det blev däremot inte långvarigt, för jag hämtade in henne igen och det var inte vidare populärt.

Ja så här såg i stort sett min fridag  hemma på gården ut igår, jag tillbringade den utomhus från morgon till kväll.
Kram Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: