Små händelser

Små händelser
Livet här

tisdag 25 oktober 2016

IDAG HAR JAG FIXAT LITE UTE PÅ VERANDAN

Idag har jag flyttat om lite här ute på verandan, för att göra plats för buxbomen som jag köpte i Danmark.


Trälådan låter jag stå tom än så länge, där har jag tänkt att sätta granris i, men detta får vänta lite ännu.




I morse var jag ute i skogen för att plocka lite mossa, så att jag kan  göra ett par kransar att hänga på väggen ute i mitt relax rum.
En helt underbar morgon med hög luft och med en sol som började att leta sig ner ibland träden. 






Några kuddfodral till soffan har jag ännu inte lyckats hitta som passar till soffan ute i mitt rum. Så jag tror att jag fixar det själv med hjälp av symaskinen. Textilier har jag en hel del av, som jag har ropat in på olika auktioner....så jag har letat upp  några köks handdukar som jag ska  sy ihop till kuddfodral....tror nog att det kan bli  rätt så bra.



Idag fick jag ett paket med posten, jag vågar knappt berätta vad det var.....en jacka!!!, jo du läste rätt, ytterligare en jacka till samlingen, samt en tröja och en vintermössa till att dra ner över öronen.
Hel nöjd med allting som vanligt, när jag beställer ifrån deVal, bra priser och kvalitet. Jag  gillar  jackor, om du undrar... 💕 de är gjorda för att användas och det blir de här hos mig. 





Vår bagge 🐏 Ulle har fattat vinken, då han nu är instängd hos tackorna.... en av tackorna brunstar, så han har fullt upp med henne. Skönt att det verkar att ha löst sig, jag blev allt lite bekymrad, när han fattade kärlek 💕 för hästarna.




Slutet gott, allting gott.....när det gäller fåren.
Sjuklingen dvs. hästen som står inne i sin box, går det nu bättre för....vilket är positivt, så ett par dagar till får hon stanna inne.

Dagen här har varit helt underbar med sol, så jag har varit ute det mesta av dagen. Nu har dagen gett vika och kvällen är här.

Kvällen tänker jag utnyttja till att binda kransar och sy kuddfodralen, håll tummarna för mig...för jag är ingen sömmerska.
Kram Ingela




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: