Små händelser

Små händelser
Livet här

onsdag 5 oktober 2016

TÄNK VAD MAN HINNER MED

Igår var det åter tid för att jobba, men jag hade hela förmiddagen fri, inom citationstecken..... för jobb här hemma på gården är det alltid, inga fridagar här. 
Men med lite planering, hann jag med en ridtur på två timmar.... så visst går det att hinna med en hel del även när man ska jobba.


Stegen var raska, när vi började att närma oss äpplelunden, då vet han att vi tar en paus under äppelträden och 🍎 äpple det gillar han. 

Det blev en härlig morgon tur, frosten efter natten fanns ännu kvar på sina ställen, dit  solen 🌞 ännu inte hade nått fram. 

Hemkommen igen, med massor av ny energi, tog jag itu med sysslorna här hemma, innan det var tid för att ge mig iväg för ett kvällspass. 
Idag är det en ny dag, någon ridtur lär det inte bli. 
Först arbete och sedan ska jag ut och äta och höra på ett föredrag på Hillesgården, detta tillsammans med våra döttrar..... det ska bli mysigt med en helkväll.
Dagen ser ut till att bli solig, har du möjlighet så ge dig ut och njut av dagen. Jag väntar på att slakteriet ska höra av sig, angående vilken dag i nästa vecka som vi ska köra dit.....vill  bara få det gjort, jobbigt att gå och vänta, någon hårdhudad bonde lär jag aldrig bli, för jag har för mycket känslor för mina djur.
Kram Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: