Små händelser

Små händelser
Livet här

måndag 24 oktober 2016

HELT GALET, HAR HAN FÅTT STORHETSVANSINNE?? 💕

Två månader kvar till julafton, är det klokt.....vart tar tiden vägen??

Nu är jag tillbaka i verkligheten, slut på att ränna runt i secondhandbodar, nu är det lantlivet som gäller för mig.

Tillbaks till verkligheten,det har jag verkligen fått känna av redan idag, då jag fick sätta en av hästarna i sjuk box, det är väl inte precis det man önskar sig när man kommer hem. Mannen har skött hästar och får exemplariskt, så det beror inte på honom. Jag tror   inte att det ska bli något långvarigt för henne, det kommer förhoppningsvis att gå på rätt håll med en fyra-fem dagars boxvila och medicinering.

Vår bagge Ulle har fått storhetsvansinne, han ratar fullständigt sina tackor och har blivit stört förälskad i en av hästarna här på gården, denna följer han som ett klistermärke.....det är tur för honom att våra hästar är så snälla, för det hade annars kunnat gå riktigt illa för honom.



Tackorna ser inte röken av honom, inte lär det bli några lamm på detta viset!!!

Ulle du är helt galen, detta är en häst.....du verkar vara i stort behov av en synundersökning hos optikern???

Det lyckades inte att få honom på andra tankar, genom att få in honom i hagen till fåren, han var snabbt tillbaks hos hästarna.
Efter att ha föredragit hästarna framför sina artfränder i tre dagar, är han nu satt i vinter hagen tillsammans med tackorna, detta var definitivt inte populärt.

Dagen har varit grå och trist med lätt regn stundvis, så jag har röjt lite här inomhus.

Jag hoppas på att Ulle har kommit på andra tankar där ute hos sina tackor, så att det kan bli lamm här till våren.....jag får se om han har lugnat ner sig till imorgon.
Kram Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: