Små händelser

Små händelser
Livet här

söndag 2 oktober 2016

IDAG SKA JAG RENSA INFÖR VINTERVILAN. 👐

En lugn morgon, fri och kan ta dagen som den kommer. Men ska jag vara ärlig så tycker jag om rutiner, så jag undrar hur det ska gå till nästa sommar då jag blir stadsanställd?.... men du, den tiden och den sorgen, det kan hända mycket under resans gång....så varför bekymra sig idag om morgondagen. 


Idag ska jag hoppa i gummistövlarna, 👢  ta på mig en pösig tröja och bara bli så där härligt skitig om händerna, för idag ska jag rensa ur i mina pallkragar. 

👓 Nu har jag äntligen fått tummarna loss och beställt tid hos optikern i Ängelholm för en syn undersökning. 
Antar att jag behöver nya glasögon 👓, då kommer vi till det svåra. Hur i all världen ska jag kunna välja bågar, när jag inte ser något utan mina glasögon (riktigt så illa är det inte, men illa nog). 
Tag med någon som hjälper dig, tänker du säkert, men som du vet är ju smaken som baken delad, det är ju  rätt viktigt att jag trivs i bågarna för jag tvingas se på dom sedan dagligen. 
Men jag tror att jag har löst problemet, tar en bild på facet mitt och provar ut bågarna på nätet....bra va ❓ 

Jag borde egentligen ha bra syn för jag äter mycket av både grönsaker och frukt, så det är nog en myt, att man får bra syn  👀 .....det återser att se på fredag, hur det var med den saken.... Hi,hi!!! 



Kram Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: