Små händelser

Små händelser
Livet här

lördag 22 oktober 2016

Dag 2

När man kan ha sovmorgon, vad gör jag då?.... jo jag vaknar halv fyra och känner mig utsövd. Jag hör hur regnet smattrar på rutorna, så det blev till att försöka somna om och tänk, jag klarade det!! 😴 och sov till halv åtta. 

Jag åt min hotell frukost och tog det lugnt, det är ju semester. Hund finns här, så det är inte helt fritt från djur. 


Sedan var det dags för att ge sig ut på skatt jakt d.v.s. shopping. 
Några loppisfynd blev det inte idag och det känns rätt så skönt, för jag har inte något precis nu som jag letar efter .... men det kommer en dag imorgon, så" jag ska inte ropa hej förrän jag är över bäcken!"

Jag köpte några nya Green Gate muggar, något som jag egentligen inte behövde, då jag redan har X antal .....svårt att låta bli men jag tycker att jag blir så glad av alla härliga färger /mönster och så är de så goda att dricka sitt ☕ ur. 


Då jag vistas mycket utomhus, oavsett väder där hemma på gården, kostade jag på mig och köpte en Ilse Jacobsen regnjacka. 
Jag har testat den och den håller verkligen vad den lovar.... vätan ute, det är mer än jag kan säga om de regnkläder som jag har köpt tidigare och som utlovade guld och gröna skogar och kostade skjortan.

Smörrebröd är ett måste till lunchen, regnet piskar på rutorna och havet går i den gråa skalan och ser inte inbjudande ut för ett bad.... jag nöjer mig med att sitta och titta på året runt badarna som lugnt guppar förbi. 



Jag tycke inte att jag gör något annat än äter..... hinner knappt att bli hungrig mellan varven..... men så gör jag inget tungt kroppsarbete, men shopping tar på krafterna! 


 Det fanns hyacinter här över nu, älskar att fylla huset där hemma med dessa vita blommor.  💕 


Jag lär inte behöva åka bil 🚗 hem imorgon, för jag lär kunna rulla hem, för egen maskin! 
Kram Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: