Små händelser

Små händelser
Livet här

torsdag 29 december 2016

NU KUNDE JAG INTE VÄNTA LÄNGRE!


Barren som var kvar på granen var inte många så nu är den  förpassad till sällare jakt marker, det sjungs i visan "....att till nästa år igen, kommer han vår käre vän ty det har han lovat!"....men med tanke på hur han såg ut, så hoppas jag inte på något återseende.
När nu granen var kastad, kunde jag inte vänta längre, så det blev en tur till blomsterhandeln.....för att köpa det jag längtar efter just nu, d.v.s. tulpaner. Så nu står de här, så där härligt krispiga som bara tulpaner är!




Det är åtskilligt med både det ena och det andra som har passerat genom munnen på mig nu i julhelgen, efter ett språng upp på vågen, var det bara till att konstatera .......att jag  har förvaltat det väl!!!


Nyårsblåsan som jag köpte, var ett bra val med tanke på de där extra kilona, för den kan töja sig om det finns behov och det finns där.

Nu är det slut med att stoppa mer av det där goda som ligger här i skålen, för nu är det långpromenader, ridturer och mera grönt, för kilona ska banne mig bort lika fort som de kom.....men det återstår en viktig sak " karaktären!"




Någon uppoffring är detta inte, älskar verkligen grönsaker, vad det än är.....lika mycket som den där chokladbiten. Men jag tror att min envishet vinner över den dåliga karaktären.
Nu ser vi framemot ett nytt år och med hopp om att det blir ett gott år.
Var rädd om dig! Kram/Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: