Små händelser

Små händelser
Livet här

måndag 12 december 2016

HJÄRNGYMPA, MOTION OCH MASSOR AV............

Här har dagen gått i ett, började med ett besök i Hörby, det var första gången  som jag var där.....trodde inte att  Hörby  var så stort. Besöket där hos tandläkaren tog ingen längre tid ca:5 minuter, men resan dit och hem tog desto längre tid.
GPS-en visade kortaste väg hem, jovisst.... men vilka kringelikrokar, hade ingen aning om var jag befann mig, fick lita helt på vad fröken  GPS sade till mig och du kan tro att hon ledsagade mig rätt....så det var bara till att tacka fröken GPS för både sällskapet och ledsagningen!! hi, hi!!

Hemma igen vid middagstid, där stallsysslorna väntade på mig men de lär inte springa sin väg......vädret är fantastiskt, sol och frost så det blev ridning först och främst.
Den häst som stod först på tur var Eilifur, han blev sadlad och sedan gav vi oss iväg. 


Tala om att vara pigg eller snarare ängslig, nu pratar jag om hästen, han frustade och dansade under hela tiden. Vi ska inte tala om, hur svettig hästen var när vi kom hem.....inte lätt när man är lite ängslig av sig och rids på en annan tur än den gamla vanliga.
Jag tyckte nog att det även var jobbigt för mig att hålla mig kvar på den rädda hästen..... hi.hi!!...,,så illa som det ser ut på bilden var det inte, den är fejkad! 


Sedan var det till att hämta in nästa häst och ge sig av på ännu en tur, denna gången på Fari och det gick bra.



Två hundar viftade förväntansfullt på svansarna när jag kom in, de väntade på att få komma ut och få hjärngympa med sökträning, som är det bästa de vet.






Till allra sist hade jag gömt det roligaste av det hela......mockningen av boxarna, ja det var bara till att sätta fart så att jag blev klar innan det blev natt......det började redan att skymma och månen syntes på himmelen.

Hjärngympa, Motion och massor av frisk luft är vad som har stått på mitt och djurens schema idag och det har varit härligt!!
Kram/Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: