Små händelser

Små händelser
Livet här

fredag 23 december 2016

NU HAR VI HAFT JULAFTON HÄR PÅ LILJEGÅRDEN🎄

Vi firade vår julafton här på Liljegården igår och det gick precis lika bra, vi har vanan inne då det var tredje julen på raken som vi firade en annan dag......det är ju så då man arbetar inom vården.



Nu väntade vi bara på att våra gäster skulle anlända med häst och släde🐴 det hade varit trevligt, för hästar har vi....men ingen släde och inte heller någon snö🌨, så de kom med andra hästkrafter.




Som jag tidigare har berättat så blev det dansk julafton med ankor och tillbehör, inte heller blev det någon risgröt för vi hade ris ala malta på danskt vis ,med hackad mandel i och varm körsbärsås.....jätte gott och uppskattat! 


Familjen växer då barnbarnen nu har sin käresta med och det är bara roligt, vi får snart skaffa ett större matbord då våra barnbarnen kommer med sina kärsesta.





Det kändes lite konstigt då jag var inne en tur till byn med alla folk som sprang  omkring och stressade inför morgondagen, då jag redan hade firat jul med min familj. 





Varje år så blir det mycket över, så nu gäller det för oss godis, godis..... sedan blir det långa turer både med hundarna och i sadeln på hästarna. 
Varför kan man inte hitta måttet på lagom??? 
Imorgon blir det dock julfirande på jobbet tillsammans med vårstagarna och det är roligt att göra julaftonen mysig tillsammans .....en dag så sitter vi kanske där själva och då hoppas jag att personalen angarerar sig för oss, alla blir vi förhoppningsvis gamla.
Kram ifrån en någon sentimal Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: