Små händelser

Små händelser
Livet här

söndag 18 december 2016

FJÄRDE ADVENT

Söndag morgon inte bara det, för idag skulle vi tända fjärde ljuset i advent staken, kan du fatta vart dessa veckorna har tagit vägen?

Gillar stillheten på morgonen, bara sitta i lugn och ro, när jag kommer in igen ifrån stallet.....sitta och planera dagen.

Satte mig vid datorn för att fixa de sista julklapparna på nätet, när jag tänker efter så har jag handlat alla julklapparna via nätet. Det är så skönt att slippa all jul stressen som är i butikerna, smidigt att
i lugn och ro sitta hemma vid datorn och shoppa....samtidigt se ut genom fönstret på fåren som går i trädgården och betar.....så ingen jul stress här på gården.


Vår bagge Ulle, har vi fått särat ifrån tackorna, då han tror att all mat tillhör honom och låter ingen få komma fram för att äta. Han tycker det är pest och pina och försöker stånga sig in till tackorna, men det går ingen nöd på honom, då han kan se de andra och han har en hage för sig själv.
Så nog är det riktigt att en bagge kan stånga sig blodig, för det har han gjort....de måste inte ha någon känsel, en annan hade fått minst hjärnskakning.




Nu har jag friterat de sista struvorna som var beställda, så det är bara till att leverera dom, nu blir här inte gjort fler struvor i år.



Kram/Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: