Små händelser

Små händelser
Livet här

söndag 25 december 2016

JULDAGENS SISTA TIMMAR

I kväll då jag kom hem efter en julhelg på arbetet, vet du vad?...jo då slängde jag upp mina lurviga och gjorde precis ingenting!! Jag fick göra mitt bästa, så att det minskar i godis skålarna och så blev  det även en mugg av glöggen som ingen ville ha då vi firade jul här i torsdags. 

Det dröjde inte länge förrän två små hundar gjorde mig sällskap, om det nu var mitt sällskap de ville ha eller godiset?....det var nog mig som de var glada åt, eller vad tror du? Jag hade ju varit borta det mesta av helgen.

Usch!...ser hur granbarren börjar lägga sig som en grön matta på golvet, så nu väntar jag bara på, att jag får ett granbarr i foten och då blir det granens öde.....då har den gjort sitt här på gården.
Jag börjar så smått att längta efter ett fång med krispiga tulpaner, men det får vänta tills att jag har slängt ut julen, för här på gården varar definitivt inte julen till påska.



Du kan nog tänka dig hur det kommer till att se ut när granen har börjat barra och man har två glada hundar som svejsar omkring här med viftande svansar. Jag fick tagit ett porträtt av hundarna medans det var några barr kvar på granen.


Morgon dagen är en sådan där dag, då inget är in planerat, kanske det blir en tur på mellandags rean, du jag tror inte det....föredrar frisk luft i naturen framför att trängas med en massa folk i butikerna.



Kram så här på juldagens sista timme/Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: