Små händelser

Små händelser
Livet här

torsdag 14 juli 2016

GAMMLA MÖBLER PÅ VINDEN

Första morgonen på min semester, sitter ute och dricker mitt morgon kaffe i lugn o ro. Ser hur ladusvalerna  svävar fritt i luften likt akrobater, för att fånga en och annan insekt. Har plockat en kvist  utav luktärterna som hade slagit ut under den gångna  natten....livet är bra underbart!...eller hur?

Funderade på om jag skulle besöka någon secondhand butik, då jag hade behövt ett mindre bord. Men jag går först upp på vinden, där jag vet står en del gamla möbler....mycket riktigt så hittar jag ett bord som skulle passa.
Jag tvättar och skurar det rent, så snart det har torkat....då ska jag ,gå igång med penseln och färgen, det gillar jag.



Vilda blommor finns det gott om nu, i alla former och nyanser och till en bondmora som jag, duger dessa blommorna väl.....så jag tar för mig ute ifrån vår Herres hage och skulle inte vilja byta mina buketter mot någon annan!!





Rävarumpor, mjölkört eller rallarros, ja den har många namn. 


Det finns så oändligt mycket att plocka, så det är bara till att ge sig ut igen och plocka nya buketter, efter hand som de vissnar. 



Ja det här var lite ifrån min första semesterdag. 
Kram /Ingela 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: