Små händelser

Små händelser
Livet här

onsdag 6 juli 2016

BESÖK I DAGARNA TVÅ!

Vi har haft besök här på gården i dagarna två av våra danska vänner och en del av  familjen M. Det är alltid välkommet med besök, det var även uppskattat  av Lasse och hundarna.



Vädret var inte det bästa, regnet öste ner, så någon ridtur för barnen blev det tyvärr inte.....vilket var synd. Klappa hästarna kunde vi i alla fall göra, fastän att det regnade, rida får de  göra nästa gång de hälsar på. 



Idag var det några av familjen M som kom hit för att middag tillsammans med oss......roligt att laga mat till några fler än oss själva, det gillar jag!
Vad det blev till middag undrar du kanske, idag serverade bondmoran " Rådjurssadel/ kantareller/ rödvin sås/potatis o sallad. Blåbärspaj/glass.

Rådjuret skjutet, kryddorna odlade, kantareller plockade, blåbären även de plockade, svart vinbärs gelen gjord på bären härifrån och granskottsirapen till pajen likaså..... och visst är det extra gott, när man vet,  var ifrån maten kommer.





Så vi här på Liljegården tackar för besöken och som ni vet,  är ni alltid välkomna hit. 
Vi tycker även att det var roligt att Du tittade in till oss här på bloggen, tyvärr så kunde vi inte bjuda dig på något... Kram /Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: