Små händelser

Små händelser
Livet här

måndag 15 juni 2015

Symaskinen fick åter komma fram i ljuset...... då bagglammen hade sönder sina förkläden. Tycker att det räcker att laga hästtäcke....bara till att bita i det sura äpplet, jag är ingen sömmerska. 


Igår var det inte linne, som gällde när man var ute...... då fick allt fleecejackan åka på. 
Vi fick besök ,vilket gillades av alla hundarna........och så klart även av oss ,det passade bra, då jag hade bakat på förmiddagen. 
.... en förväntansfull kille, när han hör bilen köra in på gården. 

Tog en av hundarna ut på en kvällstur, skulle se hur det stod till på svampfronten
Dessa svampar är inte plockade i år ,men den som väntar på något gott........... 

........ tyvärr dåligt än så länge, hittade bara oätliga svampar. Vilket inte var hela världen, då jag hade tagit fram kantareller ifrån frysen..... så svamp till middagen blev det ändå. 
Jag plockar bara de svamparna, som jag vet med säkerhet är ätliga. 
Annat var det när jag var yngre, då var jag vågligare, men nu har jag livet för kärt.... för att chansa. 
Jag minns en gång, då jag hade ätit av en svamp, som jag inte till hundra procent var säker på, efteråt läste jag om eventuella förgiftningar och till min fasa, kunde de uppträda fjorton dagar efter intaget. Jag behöver knappast nämna att de fjorton dagarna var de längsta i mitt liv ........ ja, tala om att vara dumdristig!!

Söndagskvällen kändes som alla andra söndagskvällar.... Usch!! Jag har aldrig tyckt om söndags kvällar, vet egentligen inte varför........ då det egentligen är en kväll som alla andra kvällar. 

Nu är det måndag ,så det återstår att se vad den kommer att föra med sig...... ridning blir det iallafall nu på förmiddagen .
Roligt att Du kikade in till mig! 
Kram Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: