Små händelser

Små händelser
Livet här

torsdag 18 juni 2015

Känns som om man skulle vilja .... ..

.....krypa ner under täcket och vakna när solen visar sig igen! 




Trodde att jag hade handlat det mesta igår efter jobbet, men när jag kom hem och skulle baka tårtan som jag ska ha till midsommar helgen......hade jag så klart missat att köpa en ingrediens till citronkrämen ,så jag fick bara bakat marängbottnarna .
Det är ju iallafall en början!


Det var inte bara hästarna som var blöta, efter att jag hade mockat i regnet igårkväll ... var jag ingen skön syn......för gudarna, blöt från topp till tå! Hästarna däremot tycks gilla regnet, inga flugor och tro inte att de går in i ligghallen.. Oh nej!!!... den används bara när flugorna är för ettriga, vilket de inte är i detta väder!! 
Men med nya torra kläder, såg jag något så när anständig ut igen...... bättre lär det inte bli !! är inte bra
på att trolla. 

Ännu en arbetsdag, sedan är det semester, men jag ska innan jag ger mig iväg till jobbet, se om jag kan plocka lite blommor och ta med.... för vi ska klä midsommar stången idag för våra vårdtagare. 

Sedan det blir till att även idag armbåga mig fram i affären efter jobbet .Det är inte lätt att planera inköpen till midsommarafton ,för jag vet inte om vi blir fem eller tio ....vill inte ha kylskåpet fullt av sillsorter efter midsommar. 
Så mina vänner, det är bara till att se glad ut och försöka låtsas att solen skiner och göra det bästa utav dagen. 
Kram Ingela 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: