Små händelser

Små händelser
Livet här

tisdag 24 mars 2015

Vinterpälsen

.....fälls, nu är det sommarpäls som gäller!  Igår så började jag med att rykta av en häst, får försöka ta en häst per dag. Sedan kan jag karda allt hår som blir av alla hästarna, ...så är det bara till att spinna det till garn och sticka islandströjor till mig och mannen. Ha, ha, jag tror nog inte det, jag köper tröjorna färdiga istället!!! 
Tänker efter om det hände något speciellt igår. Jo, jag höll på att åka av hästen, när vi var ute på en tur, hästen blev skrämd och vände på en femöring i full galopp... isamband med den hastiga vändningen tappade jag båda stigbyglarna och balansen....... men det gällde bara att hålla sig fast för kung och fosterland och försöka få stopp på hästen. Som du nog förstår så gick det bra!! 
När vi sedan kunde fortsätta på vår tur och vi hade hunnit ca en kilometer, då märkte jag att min mobil inte fanns i fickan längre.... så det blev att vända om och turen var med mig, för den låg på marken, där hästen blev skrämd! 

Jag fick också bakat en del, för jag är i behov att fylla på förrådet i frysen..... då det börjar sina där och det är så bra, att  bara kunna plocka fram något, när vi får besök. 


Sedan var snart dagen till ända och började övergå till kväll.... kunde höra koltrasten sjunga ut, högt uppe i en grantopp. Sådant gör mig varm ända in i själen, detta är livskvalitet för mig och kan inte köpas för pengar. 
Nu tackar jag, för att just Du besökte mig här på bloggen och hoppas att du tittar in igen.      Kram Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: