Små händelser

Små händelser
Livet här

torsdag 23 mars 2017

Vad blir nästa??

Det dycker upp många tankar i mitt huvud, när jag står och ser på när nytt liv föds. 


Kan inte låta bli att fundera på vad nästa steg blir hos oss människor, man sätter in silikonatrapper utan att det finns förståliga skäl till detta, förlänger ögonfransar, gör naglar, förlänger håret, färgar håret, suger ut fett, sprutar in botex både här o där......listan kan säkerligen göras ännu längre.
Nu är inte jag på något sätt bättre, för jag använder både smink och blonderar slingor i mitt hår......varför kan vi inte vara nöjda med vad naturen har skapat?? Om något kan gå att ändra på, så är det kanske insidan på en del människor, det hade varit lite mera förståligt och det bästa av det hela.....det är gratis och ändå är det för få som nappar på detta fantastiska erbjudande!!!
Detta var lite funderingar om livet, då jag stod och fick uppleva ännu en födsel av två lamm och tyvärr ett dödfött här idag, i djurvärlden lever de nöjda med vad naturen har skapat och är säkerligen lyckliga med det!



Vi har mycket att lära.....för egentligen är vi bra som vi är på utsidan, eller hur???? och insidan är det aldrig försent att fixa till, det är upp till var och en!
Oj!.... det var inte meningen att det skulle bli ett så här långt inlägg på mina funderingar!
Jag bjuder dig på lite naturliga bilder  av djurvärlden här på Liljegården.



Nog ser katten ut till att vara nöjd med livet, där han ligger i hagen ibland både får och hästar?..... det är sådant som kallas harmoni med naturen. 





Nu får vi se till att njuta av dagen som är en gåva, med härligt vårväder !!....nog är livet bra underbart! 

Kraam/Ingela

2 kommentarer:

  1. Hej Ingela, vad tråkigt med ett döfött lamm…men naturen har sin gång…det är bara o acceptera. Hoppas det andra lammet är piggt!! Må så gott kramiz Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon fick tre varav två klarade sig och mår bra. Ja du så är livet.... några kommer o någon går vidare.
      Ha det gott vännen
      Kram Ingela

      Radera

Kommentar: