Små händelser

Små händelser
Livet här

söndag 12 mars 2017

Optimist slutar jag aldrig med att vara!

Den rent ut sagt förbaskade ryggen, kändes inte alls okej i morse. Jag trodde att den skulle gå sönder, när jag skulle ta över hästarna till hagen. 




Så dagen för mig har varit rätt så innehållslös, har rört mig så mycket som möjligt, men inga lyft ....stillasittande är nog det sämsta man kan göra om man har ryggont. 
Rykta och göra iordning en häst undviker jag, annars hade ridning säkerligen varit bra. 

Fika tillsammans med mannen var väl en liten tröst. 



Det blir till att vara hemma ifrån arbetet imorgon, något som jag inte gillar, men som jag tyvärr måste. 
Jag är ju optimist, så allting kommer säkerligen att fixa sig, men jag måste lära mig att lyssna på kroppen och ge den tid för att återhämta sig. 
Så nu får hästarna gå i lösdrift, de har ligghall att gå in i om de vill och det är nog tveksamt. Detta kommer att underlätta mycket för mig, att slippa mockning och annat stallarbete. Mannen får ta mockningen utomhus, så allting löser sig. 
Tack för att du orkade höra på mitt gnäll.
Imorgon en ny dag!!
Kraam/Ingela 

2 kommentarer:

  1. Hej o morgon Ingela! Tveka inte o säg till om Du behöver hjälp med mockning eller något annat!! Jag kommer gärna och hjälper dig….för jag vet hur jobbigt det är - tro mig!! Åh vad roligt att du tyckte om namnen till Saga's lamm *L* Kramiz Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej min gulliga bloggvän!
      Tusen tack för din omtänksamhet, så gulligt av dig Lotta......men gubben kan hjälpa mig då det gäller mockning utomhus och därmed ingen när kontakt med hästarna.
      Kramar till dig vännen ❤️

      Radera

Kommentar: