Små händelser

Små händelser
Livet här

tisdag 21 mars 2017

Jag har gått och blivit egoistisk på gamla dar..... ..gör ett försök åtminstone!!

Gör sådant nu, som jag inte annars ger mig tid till att göra..... försöker åtminstone, men lätt är det inte när jag är van vid att vara i farten från morgon till kväll. 
Det ligger mycket i ordspråket "inte lätt att lära gamla hundar att sitta!" 


Jag gör som katten, tar det lilla lugna, så att jag om två veckor KAN jag vara på G igen! 
Måste lära mig att tänka på mig själv, för det är ingen som tackar en,om man inte lyssnar på sin egen kropp!!




Nu är det inte så illa, att jag ska sitta fastnaglad  i någon stol.....nej!! jag ska röra på mig så mycket som möjligt, men inga tunga lyft, så frisk luft lär jag inte vara utan och väl är det, annars tror jag att jag hade kvävts. 
Du kan tro att jag längtar tills att jag åter kan sköta om alla djuren och så klart till att jag åter kan ge mig ut på hästryggen,  jag saknar det så!!.... men det kommer, för jag är envis!! 
Jag ska inte gnälla, för vad är väl fem-sex veckor, när det finns så många som dagligen lider i tysthet?????INGENTING!!!! 
Kraam och var rädd om dig /Ingela 


2 kommentarer:

  1. Åh Ingela, jag hoppas verkligen att du blir bra i din rygg snart. Precis som du skriver viktigt och röra dig men ej belasta…förstår oxå att det "kliar" i dina fingrar att bara få hugga i igen som vanligt med alla gårdssysslor + alla dina odlingslådor… Ska du tillbaka till doktorn snart och är massage något som är bra för dig, isåfall kan jag ta med mig bänken ngn dag och komma till dig o massera… Må så gott!! Kramiz Lotta

    SvaraRadera
  2. Ja du Lotta, du vet hur härligt det är med djuren och även allt omkring deras omsorg för att de ska ha det bra. Men som sagt snart är jag tillbaka där igen, sjukgymnast och rätt läkemedel...så går det framåt, jag ger inte upp i första taget!! Tack för din varma omtanke....Må gott tillsammans med mannen och alla era djur. Kram vännen

    SvaraRadera

Kommentar: