Små händelser

Små händelser
Livet här

onsdag 9 december 2015

TAPPSKO, JULBORD O KICKIS JULSTRUMPOR!!

Idag ska jag frossa i julmat,..... "men Ingela!... försök åtminstone att inte bygga ett berg på din tallrik, med allsköns röra!".......så mår du bättre efteråt. 
Inte lätt, men jag ska göra ett tappert försök hi hi ...... synd att jag så lätt glömmer detta, när jag stor där med min tallrik och ser alla läckerheter!!! Ja,vi får väl se hur det blir med det? 

Jag fick kontakta min hovslagare nu på morgonen, en av hästarna hade tappat en sko..... typiskt nu när jag har några fridagarna. Men jag får väl ta en annan häst, men hon har lovat att komma hit och fixa det. 

Den nya hagen gillades av hästarna, då denna är torr och fin (ännu åtminstone). 




Posten hade ett paket med till mig, som jag hade beställt......ett par skridskor, så nu ska det åkas som bara den och göras piruetter på isen, ha,ha!! 
Skämt åsido, det var de ljuvligaste skridskor i tyg..... att hänga som julstrumpor. Skaparen till dessa är "Kickis sytt nytt och nött " hon är otrolig, skapar de mest fantastiska saker. Hon har webbbutik, så gå gärna in och titta. 
Tack Kicki för skridskorna, jag blev jättenöjd!! 






Hmmm!!... hur var det nu Ingela?? 
.....det må jag säga, minnet var banne mig kort!! 








Mina goda förutsättningar, klarade jag inte så bra.... som du ser, detta lyckades jag trycka ner, under en o en halvtimme...... inte illa!! 
Svårt att hålla, när man ser alla läckerheterna......eller hur?? 

Nu blir det inte mer mat idag.... tror jag. 
Ha det gott, du med..... titta in till mig igen om du har lust! 
Kram Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: