Små händelser

Små händelser
Livet här

måndag 14 december 2015

OVÄNTAT BREV / FROST / och lite smått!!

Oj!!...klockan har blivit mycket, men här kommer lite ifrån oss här...bättre sent än aldrig, är det inte så det heter?

Morgon och frost härligt!!....ut Ingela och se till att ta lite bilder, innan regnet sköljer  bort detta magiska hölje som naturen har fått under natten.....jag kan inte se mig mätt på det, därför måste det förevigas!!



Det är inte bara jag som tycks njuta av dagen.







Posten kom och lämnade ett brev......det var postat i Polen, tankarna snurrar runt i huvudet " vem är avsändaren ?"


Det dröjde inte länge, förrän brevet var upp sprättat och där i fanns ett stort kort, att vika ut till en  julkrubba....så fint.
Det var skickat av vår gode väns, sambo och lilla dotter i Polen......vi har inte träffat dom, men de ska så småningom  bosätta sig här i byn.
Att få ett brev så här, är väldigt speciellt....det berör verkligen oss, enda in i själen och vi ser fram emot att få  träffas!!.....tusen tack!!

Jag fick lite panik, när jag körde in till byn och såg att i de flesta husen jag passerade....var julgranen redan var på plats.
Det såldes granar för glatta livet inne i byn, så då är jag inte ensam om ,att ej ha tagit in granen!
Man kan inte hinna allt, det kommer en dag imorgon.....däremot har jag satt bordet som jag  höll på att måla mellan varven under helgen......där det ska vara....för att bilda mig en uppfattning om vad som ska ändras. Hjärtat ska definitivt bort och det kommer istället bli någon form av bladranka.



Nu är kvällen kommen och regnet håller på att dränka oss här, det var inga frostnupna hästar jag tog in i kväll......glad för bilderna jag tog i morse.
Du får ha det gott och var rädd om dig.
kram Ingela


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: