Små händelser

Små händelser
Livet här

onsdag 23 december 2015

DAN FÖRE ARBETSDAN!

 Usch!...vilken dynga det är utomhus julkänsla?.....nej, verkligen inte!!! Vi har fått en oönskad sjö  ute i en av hagarna ..... fryser det på, då blir det till att sätta på skridskorna. 
Nu skulle stallsysslorna först klaras av, innan jag äntligen skulle få gå in och sätta fart med städningen inne i huset. Någon sådan där grundlig julstädning, som att städa skåp o.s.v. blir det inte ......frun här är lat av sig. Det tar jag när lusten faller på och skulle den inte göra det.....så lär nog ingen märka av det.

Som tur är, att hästarna inte ska ut i denna hage. Mulle har tydligen sett sjön inne ifrån sitt fönster och vill inte ut o ta en simtur..... han stänger boxdörren igen och vill stanna inne. 

Han följde med när han såg de andra hästarna gå ut i de andra hagarna. 

Hjälp med mockning, fick jag av katten hi hi!!


Ingen glädje varar för evigt..... fick ringa veterinären, då vår hund Hero inte ser normal ut i huvudet. Han är insjunken i halva skallen???....men är för övrigt som vanligt, så vi fick sätta oss i bilen och köra till veterinär kliniken. 
Veterinären hade aldrig sett något liknande.... hans bedömning var att en nerv hade skadats och musklaturen  hade försvunnit, orsak ett stort? 
Så det är bara till att avvakta, musklaturen kommer inte tillbaka. 
Bara till att hoppas på att det stannar med detta. 


Ingen rolig julklapp, bara till att hålla tummarna för att han inte ska få mer besvär. 
Kram Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: