Små händelser

Små händelser
Livet här

måndag 12 september 2016

SÅ VAR DEN HÄR...

.....veckans bästa dag 💕 "Måndagen" 💕, vad jag älskar denna dagen, helt ovetande om vad som komma skall.....förhoppningsvis bara trevliga upplevelser ...... livet är en resa i ovisshet och väl är väl det. 
Jag började veckan med en härlig ridtur tillsammans med en av döttrarna, det tycker jag var en trevlig start? 



Väntade på att höstkläderna skulle komma, som jag beställde i förra veckan, jag behövde inte vänta länge, för de kom idag.

Först gången som jag handlar ifrån detta företaget...så jag hoppades på att kläderna skulle motsvara mina förväntningar och det gjorde de verkligen....är helnöjd med kläderna.


Ribbstickad klänning och tröjor....visst är det spännande med paket?...men någon gång kan innehållet bli till en besvikelse.
Prova, prova.....inte varje dag som jag agerar mannekäng hi, hi!!




           Ett litet smakprov på några av kläderna

Vi har haft höstens första natt med frost, så visst går vi mot höst, även om det inte känns  så på dagarna, då det ännu råder sommarvärme.
Tjockare kläder, känns avlägset, nu är det tajts och linne som gäller ......nog är det otroligt att kunna gå omkring i detta, när vi snart är i mitten av september månad.


Jag förbereder inför morgondagen, då vi ska åka iväg till djurkliniken. Så nu är Hero nybadad inför operationen . 
Vi hoppas på att allt ska gå bra, för vi vill inte mista honom.... många hundar har vi haft, men han är nog den underbaraste, han vill allas väl både oss och sina hundkompisar. 


                                Kram Ingela









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: