Små händelser

Små händelser
Livet här

söndag 18 september 2016

GOTT FOLK, NU HAR SNART DENNA HELGEN GÅTT.

Usch... vilka fönster, de behöver verkligen putsas. Ladusvalorna har satt sina avtryck på fönsterna, då de samlades för att bege sig till andra breddgrader. Solen skiner i stort sett hela dagen på ena delen av huset, så fönsterna får vänta att bli putsade tills det blir molnigt.
Om jag ska vara ärlig, så hade jag ingen lust för fönsterputsning idag.....så lite tur hade jag allt, med att solen sken hi,hi!!



Dagens stallarbete gick fort, då det bara är en häst som tillbringar natten i boxen, de andra går ute.......så deras natt hage måste jag också mocka ur dagligen. Jag är så van vid detta, så det går på ren rutin och är lite av meditation under tiden som jag jobbar.....



Dagen har varit lugn och skön med långa promenader, så nu är jag laddad inför morgondagen, då jag ska släcka bränder inne i byn på en brandövning. Sedan blir det ridning tillsammans med dottern......sedan får jag se vad jag hinner med förr utom det dagliga arbetet här hemma på gården.




Härligt så länge djuren kan gå ute och beta i sommar hagarna, tids nog blir de in stallade och får vistas ute i sina vinter hagar.






Idag tog vi bort alla vinbärsbuskarna och krusbärsbuskarna, nu är det gjort...ska bli skönt att slippa se en djungel av ogräs som kämpade om platsen med bärbuskarna.
Idag är det inte så populärt med saft hos barn och ungdomar, vi själva kan mycket väl dricka saft.....men det är begränsat hur mycket vi dricker. Till våren blir det sått gräs där istället och ett par frukt träd, men det är en del arbete innan vi kommer så långt. 

Kram Ingela




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: