Små händelser

Små händelser
Livet här

måndag 19 september 2016

FULL FART!!

Upp tidigt i morse, för att fixa hos djuren. Märkte på en av hästarna att hon inte hade normal gång och att hovarna var något varma, tydliga tecken på början av fång, så det gäller att få stopp på det i tid innan det blir hovbensrotation. Så det blev full fart här på morgonen med att göra hennes box klar med vatten, saltsten och foder för nu är det boxvila som gäller, in och få tag i medicin och spruta. In med hästen för att ge henne medicinen.
Tiden sprang iväg och jag skulle iväg på brandövning/HLR, så det fick bli en snabb frukost idag.
Så idag har jag har både släkt bränder och räddat liv och det känns skönt, viktigt med repetition när det gäller detta.





Hemma väntade två hundar på mig, de ska också ha sin beskärda del, så det fick bli sökträning.....bra hjärngympa. De ger allt, så det var fullt ös på dom, de älskar verkligen att få jobba med huvudet och samtidigt får de motion.


Sedan var det två av hästarna som skulle bli motionerade, så fram med sadlar och träns....rykta av dom och göra dom rid klara tills att dottern kom hit. Det blev en ridtur på en och en halv timme, plus en härlig pratstund.
Under tiden stod mannen här vid spisen och lagade middag, så det var i stort sett bara till att sätta sig till bords, när jag kom hem....gott var det, så det får han gärna göra om, härligt att bli lite bortskämd ibland....eller hur?


Ja du så mycket mer har jag inte hunnit med idag," tiden går om man är lycklig, är man inte det, så går tiden ändå!!"
Kram Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: