Små händelser

Små händelser
Livet här

onsdag 28 september 2016

BLÅSIG ONSDAG 💨 🍃

Det gällde att hålla i hatten idag, då det blåste friska vindar men det hindrade inte mig och hundarna att ge oss ut på vår dagliga långtur.....men vi höll oss på vägen, då det kändes lite riskabelt att ge sig in i skogen.

Hero måste ha sin tröja på, för när stygnen togs bort fanns det en reel svullnad kvar, så en kur med antibiotika och smärtstillande är vad som gäller för vår lille kille.




Mer eller mindre sönderblåst av turen, vad kunde då smaka bättre än härlig god  ungersk gulaschsoppa med bra sting i, som mannen hade färdiglagad tills att vi åter var hemma.







Det blev en tur in till byn för att se vad jag kunde hitta på till morgonens middag, då det åter är tid för veckomiddagen här på gården.


Valet föll på anka, passande middag nu i höstrusket och så blir det dansk äpplekaka.....denna består av ett lager kokt äpplemos sedan ett lager med krossade Makroner dessa tror jag bara att man kan köpa i Danmark, om jag ska jämföra med något så är det mandelbiskvier och det översta lagret blir slutligen vispad grädde.  


Jag hann med idag att måla inne i fårstallet, skönt när det är gjort.

Kram Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: