Små händelser

Små händelser
Livet här

onsdag 10 augusti 2016

RASTLÖSA!! 🙄🐕🐕🐕☀ /☔

               Tid för ett inlägg här på bloggen.


Kolla in datumen....10 augusti och höstväder här, endast 12 +grader ☀ sol den ena minuten och regn ☔  i nästa, jag har tappat räkningen på hur många gånger vi har varit ute och blivit genomblöta!
Nu skulle det ju ha varit sommarvärme...eller hur?





Vågar inte chansa med att släppa dotterns hund lös, då hon har så mycket jakt i sig, hur skulle det se ut om hunden försvann?....usch vill inte tänka tanken!
Tre rastlösa hundar som tycker att det är rena döden att behöva vara inomhus. ( finn tre hundar!) 

            I väntan på att vädret ska bli bättre!

Jag slog hål på tiden med att lägga in lite gurkor som var färdiga att plockas idag.....jag har förstått att jag anses mossig av dagens ungdom, genom att hålla på med att sylta och safta m.m.....för det finns ju färdigt i butikerna.
Det vet jag också, men jag tycker att det smakar mycket bättre, det man gör själva och så är det roligt att både plocka och göra vid det.
Men min förhoppning står till, att inte alla ungdomar idag har samma syn....det finns säkert några som är lika mossiga som mig!....du kanske är en sådan?




Det är ju så bus enkelt att fylla burkar och flaskor, med  både det ena o det andra!

Jag har lagt ut receptet i ett tidigare inlägg här, om du möjligtvis skulle vilja pröva.....sök då på ordet "gurkor".

Jag måste berätta att igår kväll blev vi överraskade, då det svängde in en bil här på gården och ur steg dotter o svärson.....du tänker kanske " var det någon överraskning?"
Nej!.... men det de hade med sig, var överraskningen, en skål med nyfångade o nykokta kräftor / samt tillbehör....mmmm gott!!!
Nu kommer det bästa av det hela, mannen här äter inte kräftor, så jag fick hela skålen för mig själv! Stackars man tänker du säkert, men han fick istället räkor!! 





Det var lite ifrån oss här på Liljegården, vi önskar dig en härlig onsdagskväll. 
Kram Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: