Små händelser

Små händelser
Livet här

söndag 28 augusti 2016

HELGEN SLUT! 💕

Tack Lotta för tipset med ögonbrynskniven, förresten det var kul att träffas idag i verkligheten.
 Jag fixade knivarna, så fyra av hästarna blev av med äggen som satt i deras pälsar nu, det gick smidigt med kniven Lotta.......mycket lättare än med ryktstenarna som jag har använt mig av tidigare.
Den femte hästen här får aldrig ägg i sin päls, varför?....vet inte om det kan bero på annan kvalite på pälsen?



Söndagen började med ett åskväder och kraftiga regnskurar.

Det blev en söndagstur till fyra olika ställen, tillsammans med en av döttrarna, första anhalt Östra Ljungby, vidare till Ängelholm och slutligen Munka Ljungby.
Bilen blev full lastad med stolar och jag vet inte vad och det bästa av det hela var, att inget av det var mitt.....kändes bra att kunna komma hem enbart med två ögonbrynsknivar!
Men du, denna känslan varade dock bara tills att vi stannade till i Munka Ljungby....då åkte mina spenderbyxor på och  frågan blev hur ska vi kunna få in detta, i en redan överfull bil som vi redan hade fällt sätena i????
Men med god vilja går allting och så även idag!!



Vågen passade bra i köksfönstret, lagom stor.

En gammal välfungerande Torparlampa, att ha ute i det nya rummet.....kunde jag inte motstå.

Sedan blev det lite mer skrymmande saker som en stor antik spegel och ett litet skåp som båda två var målade i Linoljefärg.

Passade perfekt inne min lilla datakammare.

På baksidan om spegeln, hade någon... en gång i tiden klistrat på tidningsblad ifrån år1910, så har jag inget att läsa ,då är det bara till att vända på spegeln....bra va!!

Nu hoppas jag att det blir uppehållsväder i morgon eftermiddag, så att dottern och jag kan ta en härlig ridtur tillsammans.
Kul med ditt besök här idag Kram/Ingela


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: