Små händelser

Små händelser
Livet här

tisdag 10 februari 2015

Vår i luften

Gårdagen gick i vårens tecken med sol och fågelkvitter. 
Jag ägnade mycket tid på hästryggen, hann med att rida två av hästarna och trodde att jag skulle hinna med en tredje.... men så blev inte fallet för tiden sprang iväg och här fanns mer som måste göras. 




Jag har som jag sagt tidigare en del saker som jag vill fixa till med lite färg ,igår fick jag målat medarna på en av mina gunghästar......... jag blev nöjd med resultatet som blev att den inte längre har bruna medar för , nu är de vita. 
De andra två gunghästarna har gröna medar, det skall väl associera gräs.... jag hade önskat att de hade haft en mer neutral färg.... men dom ger jag inte mig på, det hade varit ett fel att ta bort slitaget med färg. 

Nu är min semester vecka slut, oj, vad den har gått fort, trodde att jag skulle hinna med så mycket mer...... men sånt är livet!
Så idag  väntar ett kvällspass på mitt arbete på , men först skall alla måsten här på gården avklaras. 
Jag hoppas att du får en bra dag och så hoppas vi på att solen kommer även idag,med sina värmande strålar kram /Ingela 


3 kommentarer:

  1. God morgon! Vilka fina bilder :-) !! Vilket härligt väder vi har, hoppas på lika ida… Ha en bra dag o kväll på jobbet/Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, idag ser det grått ut... men vem vet??.... kanske vi även får njuta av lite sol. Jag önskar dig och dina fina hästar en bra dag. Kram

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera

Kommentar: