Små händelser

Små händelser
Livet här

fredag 20 februari 2015

Lite av varje...

Letade fram gamla spetsar från 50 -talet, som jag har ärvt....nu fick de tillsammans med några nya spetsar komma fram i ljuset och utgöra ett stilleben ihop med några andra gamla saker...... roligt att skifta om i inredningen. 





Idag provade jag på att använda platt-tången och visst blev håret rakt, kul att pröva......men inget jag känner att jag har tid med på morgonen. 
Läste i morgontidningen att våren är här, enligt SMHI....men nu singlar snöflingorna ner här, men de smälter så fort de kommer i beröring med marken. Ytterligare ett vårtecken här är att Stockrosorna sticker upp, jag måste se till att driva upp några nya plantor. 

Jag samlade frökapslar i somras i Helsingör, så förhoppningsvis kan det bli föryngring samt några andra färgställningar i stallrabbatten. 
Dagen här flyter annars på som vanligt, förutom att det blir ingen ridning.... i detta väder. Hittade några foto ifrån när jag var på Island..... detta sagoland!!  Rekommenderar detta land, även om du inte har hästintresse.... där finns så mycket mer! 


Snövädret tilltar här nu, så det blir en hel del vistelse inomhus i stugvärmen. 

Snödroppen gör själ för sitt namn. 

Du får ha en mysig fredag, kram Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: