Imorgon ska jag blir det korvstoppning här på gården och sedan ska det kallrökas.
Får läsa lite om just kallrökning då jag inte har provat detta innan. Tidigare har det blivit varmrökning av korvarna.
Köttet som jag använder till korvtillverkningen är lammkött och rådjurskött och sedan kryddas det med goda kryddor och vitlök.... så det kommer till att bli kryddstarka korvar.
Men nu är det kväll här på Liljegården.
Roligt att du kikade in här på gården i kväll
Kram /Ingela
Får läsa lite om just kallrökning då jag inte har provat detta innan. Tidigare har det blivit varmrökning av korvarna.
Köttet som jag använder till korvtillverkningen är lammkött och rådjurskött och sedan kryddas det med goda kryddor och vitlök.... så det kommer till att bli kryddstarka korvar.
Men nu är det kväll här på Liljegården.
Roligt att du kikade in här på gården i kväll
Kram /Ingela
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Kommentar: