Små händelser

Små händelser
Livet här

tisdag 17 februari 2015

Konstigt något...

.....något stör min nattsömn, varje morgon klockan 04:30.....vad det är??.... jo, min väckarklocka som kallar på mig med en ilsken signal!! Har jag bara väl kommit upp och ut i den friska morgonluften,då är jag åter redo för att möta dagen. 
Gårdagen bjöd åter på en isig vind, jag längtar nu efter sol och värme...jag såg förresten en skata som var i full gång med sitt bobyggande högt uppe i ett av träden här..... så kanske, kanske... något mildare väder är att vänta? 
Det blev träning via hästryggen på en något ängslig kille, som bjöd mig på en liten tur i sken och det gick undan vill jag lova! Men det är bara till att ta ett nytt träningspass idag , jag tror att blåsten och två personer som kom gående igår var orsaken till hans ängslan. 

Nu är det inte mycket snö kvar i skogen, jag hoppas på... att vi får ett blåbärs  år, vilket det har varit dåligt med de två senaste åren, pga att frosten har slagit till i blomningen. 

Penslarna och målarfärgen fick jag även lite tid över för igår..... har lite små projekt, som ska förnyas med ny färg....i vilken nyans?.. kan du gissa?? 
Nu är morgonarbetet avklarat med djuren, även mockningen av hästboxarna är avklarade.
Så nu är det tid att bege mig in till mitt arbete i byn.
Önskar dig en bra dag och du är välkommen, att titta in till oss här på gården igen...ditt besök är alltid lika kul!
Kram Ingela 

1 kommentar:

  1. Morgon, du är uppe lika tidigt som jag *L* !! Fina bilder, alltid så trevligt att "titta in" till dig!! Oj jag förstår att det gick fort igår…i full sken det gäller bara o hålla sig kvar… Själv i lördags på Mr J åkte jag av i galoppen o landade på en stock…hm…men idag blir det ridning igen… Apropå islandshästar så har jag skapat en grupp på Facebook som heter 1:a Islandshästen (har du ngn mail så kan jag skriva där…) Ha en bra dag Ingela!! Kramiz

    SvaraRadera

Kommentar: