Små händelser

Små händelser
Livet här

lördag 15 mars 2014

Lammsadel stod på gårdagens meny

Gårdagens meny. Lammsadel /Kantareller
Vitlök, citron, rosmarin och citrontimjan blev Lammsadeln marinerad i.
Doften när jag plockar citrontimjan är sååå ljuvlig ,en kryddväxt jag rekommenderar varmt.
Sparris med bacon som en liten förrätt smakar alltid bra... och ett plus är att den är så lättlagad.
Mandelpotatis har blivit en favorit, de är sååå otroligt goda, makens kantareller till Lammsadeln passar fint till.
Någon dessert blev det inte, vi var för mätta!!.... den får vi ta idag istället.
Vitlök, citrontimjan, rosmarin 

 Hundarna väntar på en smakbit, här delar vi med oss.... klart att de också ska smaka!


 
 Citron är gott i marinaden.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: