Små händelser

Små händelser
Livet här

onsdag 7 januari 2015

Slut på helgdagarna

...och vi återgår till normala gänger, jag tycker att detta är skönt.För oss som arbetar inom vården innebär det även jobb under helgdagar...så någon långledig helg har det inte varit för min del. 
Nu när det åter är vardag, ska det inhandlas lite nya växter, men jag tycker att butikerna inte har fått in något som inspirerar  mig ... mest orkidéer och det är en växt som jag verkligen är trött på.
Med våren kommer behovet av förnyelse, då vill jag ha förändring..... skulle inte tacka nej  tack, till att även byta ut vissa möbler, för visst är det roligt med  lite nya intryck i hemmet.... men tyvärr så vänjer sig ögat fort åt nyhetens behag. 
Så jag får väl behålla det jag har.... det nya blir också gammalt!.... tröstar jag mig med. Jag lär få nöja mig med, lite nya växter för tillfället, men till sommaren är det dags för loppisbesök och det medför som bekant, att jag lär  komma hem  med nya inredningsdetaljer och de kostar inte skjortan.
Som du vet är pengar runda för att de ska rulla, kan man sedan hitta något i en secondhand butik,auktion eller på loppis, är det inga stora pengar det handlar om! 
Kram /Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: