Små händelser

Små händelser
Livet här

onsdag 5 april 2017

Jag hade ingen aning att jag var så "RIK!"


Två dagar i streck har det dykt upp avier i postlådan på paket som skulle hämtas på Ica inne i byn, jag fattade ingenting, för jag hade inte beställt något!
Jag blev verkligen rörd när jag hämtade ut paketen, den ena var ifrån en vän jag fått på Instagram och den andra var sänd ifrån en bloggvän. Jag trodde knappt att det kunde vara sant, att det fanns så fina vänner som ville uppmuntra lilla mig och Winston......sådant värmer och med sådana vänner, gör det att jag känner mig så otroligt rik!!
Jag har aldrig träffat er Linda och Emil, men en fin vänskap har vi byggt upp ändå, tusen kramar till er både för er varma omtanke och tack för chokladkartongerna.
Linda jag vet verkligen att du gör en stor insats med kärlek❤ till din son dagligen, du om någon är värd uppskattning. 

Paketet ifrån min fina bloggvän Lotta var adresserat både till mig och Winston, då var det ju själv klart att han skulle följa med in till Ica......vi måste ju båda två kunna legitimera oss för att få ut paketet...hi,hi!!!


Winston skulle så klart dyka ner först i paketetet, för det doftade något ljuvligt där inne ifrån och när han hade fått tag i sin påse med en massa gott  för en hund, då fick äntligen jag titta ner i paketet.


Lotta det var alldeles för mycket vännen......verkligen " hand made", så fint!!

Det är inte bara din gårdsbutik som är
 " Unik Butik"  Lotta du är verkligen en unik människa, med ett hjärta utav guld 💛

.....tack för din fina omtanke vännen och ge Enzo en bamse kram ifrån Winston.❤️ 


Så lyckligt lottad jag är som får ta del av all den värme som dessa tre sprider! 
Kraam /Ingela 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: