Små händelser

Små händelser
Livet här

onsdag 12 april 2017

En helt ny dag, olik gårdagen.


Så fort man vänjer sig med att ha fina dagar och att kunna tillbringat det mesta av dagen utomhus.
En något sorgsen Winston, förstår inte varför han inte får ligga här ute på gården och vakta fastän att det regnar, han som jag trivs bäst med att vara utomhus så mycket som möjligt.
Inte nog med detta, han skulle fått  besök av en hund flicka under hela påsk helgen, idag ringde hon honom för att meddela att hon inte kommer, för hon hade börjat löpa och ville under inga omständigheter att han skulle bli far till hennes valpar!!!
Kan man bli annat än sur en sådan här dag, jag bara frågar????


Idag när det var regn och rusk här, när jag steg upp kändes det allt lite ruggigt inomhus....så det blev till att sätta en brasa och på med ulltröjan igen......ja,ja, månaden heter april, så det är helt normalt!

Jag ser det ifrån den positiva sidan, marken behöver vår regnet, så gräset kan sätta fart, så att det blir härligt grönt här ute i hagarna......så inget inte ont, utan att det för något gott med sig.
Det var ett tag sedan jag hade tända ljus, men idag tyckte jag att det passade, då regnet smattrade på fönsterrutorna i förmiddags och jag kröp upp en stund i soffan. 



Kollade på hur vädret ska bli fram över, det lovas snö här i slutet på veckan......Hjälp!!!  jag som redan har satt mina potatis knölar, hur ska detta gå 🤔??? jag som drömmar om att så småningom kunna gå ut för att gräva upp mina egna potatis, när det är så där soligt och skönt sommar väder som det alltid är i drömmarna, för visst är det så?
Inte lätt att vara nybörjare, men du världen trillar inte ner för det!

Vädret blev lite bättre under dagen, även solen tittade fram här från och till ..... Så jag blåste ut ljusen och gav mig istället, ut i skogen tillsammans med Winston. 
Jag behövde inte kalla på Winston, mer än en gång,när det gäller att få komma ut ..... han kom som ett skott!! Det är livet för en liten hund och för den delen också för mig!

Även om solen försvann och det började regna, så var det skönt med luft under vingarna och att få andas in den friska skogsluften, som det blir i regnväder. 



Nog ser han lycklig ut oavsett vädret? 
Kraam /Ingela 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: