Små händelser

Små händelser
Livet här

torsdag 18 juli 2024

Blev överraskad på morgonen.

 Morgonen började som alla andra dagar, Wilda fick sin medicin och sedan fick alla fem hästarna sin frukost. Gick sedan som vanligt till höns huset där hönsen fick sin frukost och jag mockade ut till dom. När jag höll på där inne hördes en knackning på dörren, där stod Annika och hon ville hjälpa mig med mockningen ute i hästarnas hage….vilken överraskning så här på morgonkvisten!




Lika roligt varje gång som hon dyker upp, hon är lite som en extra dotter. Så klart hann han vi med en fika och fick vädrat lite nyheter.


 Nästa gång hon kommer då ska vi ta en tur tillsammans på hästarna. 





Jag köpte tre nya grimmor så klart röda, när jag var på shoppingtur…. men tror egentligen inte att jag var behov av fler. Så nu har jag rensat ut i sadelkammaren, x antal grimmor och träns sorterades bort, nu är det köp förbud!!! Så fort det blir varmare väder, då skall alla häst täcken ut för att vädras. Jag känner mig nöjd med att ha börjat att rensa ut i sadel kammaren, det är iallafall en början.



Tror nog att detta som blev över räcker!


Nu väntar jag på varmt och torrt väder, för då ska bords skivan i köket ut och all färg ska slippas bort, för att sedan betsas. Vill få gjort det nu, när vi har sommar uppehåll med vecko middagarna.


Samma visa varje sommar, många projekt som ska bokas av, fastän att det är då man ska ta det lugnt! Det finns alltid saker att göra på en gård, väl är kanske det…för jag hade blivit tokig om jag inte hade haft något att göra! Jag passade på när ulltottarna var ute att borsta väggarna inne i får stallet, så att det är klart för kommande målning.







Fick ett oväntat besök mitt i städningen, av Tim ifrån Danmark så det blev en paus vilket alltid välkommet!!



Så dagen här har varit bra, nu är det snart dags att hålla kväll.
Kram/Ingela







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: