Små händelser

Små händelser
Livet här

onsdag 17 juli 2024

Besök från Danmark!

 Mina ulltottar har blivit riktiga friskusar, trots heldags regn har de gått och betat i hagen tillsammans med hästarna. När det började att bli kväll kom de lunkande hem till stallet.


Så det gällde att plocka fram avmasknings medlet illa kvickt. Lille Bhää ställde sig frågande bakom  mamma ulltott och med storasyster bredvid. Han tyckte inte att det var något vidare att få något instucket i munnen och inte smakade medlet precis gott heller! Skönt att alla nu har blivit avmaskade.


I dagarna tre har vi fått rå om familjen ifrån Danmark.


Små folket Mulle och Wilda har verkligen blivit ompysslade av Mille som älskar allt vad djur heter.




Det blev även tur till det stora gul/blå varuhuset, som de hade en önskan om, då de aldrig hade varit där tidigare. Så klart var det massor av folk nu i semester tider och regnväder. Ja pengarna rullade friskt, då det verkligen är lönande, då den danska dollarn står högt i kurs….samt halva priset på varorna!!


Lilla Wilda har även fått verkat hovarna, då de har börjat växa väldigt fort….så Eva vår hovslagare tar henne en extra gång mellan besöken till de andra hästarna.


Tre dagar går alldeles för fort, men Mille kommer hit igen, det ser vi framemot.




Ja inte bara vi som saknar Mille, jag tror att jag även kan föra djurens talan då de älskar att bli ompysslade lite extra av henne.


Som du förstår så har det varit fullt upp, så det har blivit glest med inlägg.

Kram/Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: