Små händelser

Små händelser
Livet här

söndag 4 augusti 2024

Jakt på en söndag!

 Alltså denna Anna, hon luktar sig till när det grillas! Då är hon först vid grillen, för att sedan följa med in i Lusthuset när det är dags att äta…. grillad majs och sedan glass det är smaskens.


” Är det här det grillas kyckling?”… ha, ha!!!
( kyckling har vi aldrig på menyn här på Liljegården)



Jag har nästan målat ulltottarnas stall klart, känns skönt att snart kunna bocka av det. J. har satt in ett nytt fönster hos hönsen, hönsen blev jätte glada…undrar vad de säger när det kommer ett till??


Solrosen har fåglarna planterat till mig, kanske är det deras tack för att jag matar dom året om…ja vem vet? Att den står ibland den förväxta salladen gör inget. En helt otrolig blomma, den sticker verkligen ut!



Idag ska jag jaga dammråttorna, som har förökat sig otroligt, medans  jag har varit upptagen med målningen i stallet. Skulle haft en sådan där manick som sköter dammsugningen, men den hade nog inte blivit långvarig här, när den såg vad den skulle svälja…en massa hundhår och dammråttor!! Så det är nog bäst att jag plockar fram min gamle vän och går igång själv med jakten!



Imorgon kommer det hit släkt ifrån Danmark, det blir kul. Så mycket vi ska hinna med, plocka svamp och blåbär är ett måste så klart. Sedan vet jag att hästarna kommer till att få mycket uppmärksamhet av Mille som älskar hästar.



Jag hoppas att du har haft en skön helg/semester.

Kram/Ingela



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: