Små händelser

Små händelser
Livet här

lördag 2 december 2023

Alla har vi någon som fattas oss..

 Året har snart gått och vi minns med kärlek alla de som har lämnat oss, speciellt nu när julen närmar sig. Det gör liksom ont, att de inte finns med oss längre.



Min älskade Winston, vi fick många år tillsammans. Han var så beroende av mig, ville inte gå in med J. om inte jag följde med. När det var kväll låg han vid mina fötter och var en inbiten tv tittare. Så han är så saknad.


Billie vår ena stallkatt som kom hit till gården som vuxen, fick fjorton år här tillsammans med oss. Han älskade sitt stall, det var inte många steg han tog utanför stallet, en riktig mys katt.




Lasse vår Lasse vad vi saknar alla hans besök här inne. Han var en väldigt speciel ulltott våran Lasse. Han tillbringade sina första veckor här inne hos hundarna, som närmast tävlade om, vem han skulle dela korg med. Lasse hade ratats av sin mamma, så därför var han ett flasklamm. Han var rumsren, gick på en tidning och gjorde sina behov… helt otroligt! Nu är det ingen som längre kommer in i köket och vill ha knäckebröd. Så himla tomt .


 




Vi är tacksamma för att våra nära och kära finns med oss. 

Du har säkert någon som du saknar. Minnena lever för evigt, de kan ingen ta ifrån oss. 

Tankarna  går nu till alla de  som mister sina kära, i dessa onödiga krig som pågår, pågrund  av maktgalna ledare, som själva sitter tryggt och säkert.

Kram/Ingela

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: