Små händelser

Små händelser
Livet här

lördag 6 november 2021

LÖRDAGEN BJUDER PÅ RUSK VÄDER!

 Det blev ett tidigt Mårtens firande här i veckan…behövdes verkligen  i november mörkret. Självklart var vår lilla Aurora glädje spridaren!


Kanske det är tid för att byta ut pelargonerna, men de får stå kvar lite till. Har ingen källare eller något annat frostfritt ställe för att övervintra dom.






Så det blev bara ett par gröna växter hos blomsterhandeln. Jag har ju gott om tid att  fundera på vad jag vill ha i fönsterna till advent…för veckorna går ju i snigelfart, eller var det tvärtom?





Har irriterat mig på handtagen på köksluckorna sedan de målades grå. Det passade när luckorna var vita, men nu enbart trista till grått.



Nu är samtliga handtag utbytta, vilket lyft det blev….det är det lilla som gör det!


Mina klätterrosor har fått flytta ut till växthuset, så jag hoppas att de klarar livhanken. Jag fattar inte vad jag gör för fel med fikonträden som står i växthuset? Fikonen hänger där fortfarande lika gröna som de har gjort de sista månaderna. 

Plockade in den sista rosenkvisten för i år, nu går allt till vintervila, Jag hittade en liten stackars smörblomma på morgonen, hon stod där så ensam och kämpade sig kvar i regnet. 


Ute regn och rusk, så till och med djuren håller sig inne…njaa inte hästarna förstås.



Passar bra nu när det regnar ute, att fylla i stalljournalen på ulltottarna, jag har skjutit upp det länge nog!

Ha en fin kväll.

Kram från Ingela 

1 kommentar:

  1. Sötaste Aurora! Ja nu är det en lite skön period mellan höst och jul! Pelargonerna blommar fortfarande och det finns hyacinter att köpa...man blir lite vilsen :)
    Vilket snyggt kök ni har, WOW! Blev extra snyggt med nya handtag!
    Lördag igen och helgen rullar på...
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Kommentar: