Små händelser

Små händelser
Livet här

lördag 18 november 2023

Krispig morgon.

 Oh vilken morgon att vakna till, sju minusgrader och så där härligt krispigt ute. 



Glada hästar som rullade sig så fort de kom ut, tror att de också har längtat efter detta. Imorgon står klippning av  Pjakkur på schemat, så han får sin frukost serverad i boxen. Tänk om en annan hade fått frukost  på sängen, drömma kan man alltid!!


Är det inte fågelinfluensan som håller hönsen inne, då är det rovfåglar som sitter och väntar på dom utanför hönsgården. Så de får tyvärr inte springa lösa i trädgården under vinterhalvåret. Vill inte mista fler höns.




Usch så tråkigt nu när mörkret lägger sig över gården alldeles för tidigt, pannlampornas tid för att man ska kunna orientera sig. Jag ska försöka hålla ut under årets tristaste månad. Jag tror att jag ska fixa lite i Lusthuset imorgon, några ljusslingor som kan lysa upp i novembermörkret. Jag har redan tjuvstartat startat med skum tomtar, pepparkakor och clementiner, det är ju novent och då är det okej tycker jag!!




Så är det söndag igen imorgon, byter gärna ut den till en måndag. Jag har en del att fixa, så söndagen går säkert lika snabbt som alla de andra dagarna.

Kram/Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: