Små händelser

Små händelser
Livet här

söndag 8 oktober 2017

OMBYTLIGT VÄDER HAR DET VARIT HÄR I HELGEN

Regnkläder ena dagen, för att nästa dag kunna krypa in i mitt älsklingsplagg ulltröjan. Gummistövlarna är givna här på landet, men när tårna fryser till isbitar, då åker vinterkängorna på....ännu är vi inte där. 
  


Gräset har varit så där härligt gnistrande av natt frosten här på morgonen....älskar när det blir kallare.

Höst innebär att lammen  snart ska flytta, så är det... några flyttar och andra stannar kvar på gården. 
Lite sorgligt, men ett måste. 











Jag har varit ute i skogen och samlat mossa. Ljungkransarna på några av dörrarna ser inte så glada ut längre, de behöver verkligen bytas ut. De hänger där solblekta och fula....ja du läste rätt "solblekta", solen har ju faktiskt visat sig ibland!

  



Helgen har varit härlig, har hunnit med att både umgås med vänner och fått massor med frisk luft...i  både bra och mindre bra väder. 
"Rätt kläder för rätt väder!!" 
Har skaffat ny rid- regnkappa, den är  verkligen toppen eller hur Lotta?... den höll mig torr, då gör det inget att det spöregnar. 

Ibland så hinner jag  med mycket mera än jag hade tänkt mig, denna helgen har varit så? .... det tycker jag om!  


Imorgon väntar en ny orörd vecka runt om hörnet på oss, visst är det lite spännande... eller hur? 
Ha det gott! 
Kram Ingela 

1 kommentar:

  1. Morgon vännen! Absolut det är den bästa ridregnkappan *L* ja du vädret är verkligen varannan dags... Men vad gör det, gäller bara att ta rätt kläder vid rätt tillfälle och idag måndag får vi hänga upp regnkappan!! Ha en underbar måndag och njut! Vi håller oxå på att planera så våra bagglamm flyttar...en tuff tid men ett måste. Det blir 6 bagglamm som flyttar och 1 får vara kvar till nästa år (han är fortf. liten) och Axel stannar kvar på gården + 5 tack lamm.... Kramiz Lotta

    SvaraRadera

Kommentar: