Här har det bakats matbröd
och kokts marmelader halva dagen, jag måste ju få tiden till att gå på något sätt...hi, hi! snarare är det tvärtom, dagen räcker inte till för mig...jag vill så mycket.
Ett par päron, några citroner, vaniljstång, kanelstång,valnötter, syltsocker och vatten.... inga konstigheter,det är allt som ska till för en god Päronmarmelad.... busenkelt!
Ny kokt marmelad på en skiva nygräddat bröd, blev det mellan varven, ibland grytor, slevar och kastruller.
Två apelsiner, en citron, socker och vatten är det ända som behövs till tre burkar apelsin marmelad.
Sedan har resten av dagen gått i en rysslig fart, med allt som hör djuren till.
Fårtackan som var halt och har stått i sjukbox, är nu bra igen och kan gå med de övriga fåren... underbar syn.
Till helgen är det tid att sätta tillbaka klockan en timme (vintertid) usch!.. hur ska jag då hinna med allt, innan det blir mörkt?? Då blir det till att leta fram pannlampan.
Ha det gott! Kram Ingela
och kokts marmelader halva dagen, jag måste ju få tiden till att gå på något sätt...hi, hi! snarare är det tvärtom, dagen räcker inte till för mig...jag vill så mycket.
Ett par päron, några citroner, vaniljstång, kanelstång,valnötter, syltsocker och vatten.... inga konstigheter,det är allt som ska till för en god Päronmarmelad.... busenkelt!
Ny kokt marmelad på en skiva nygräddat bröd, blev det mellan varven, ibland grytor, slevar och kastruller.
Två apelsiner, en citron, socker och vatten är det ända som behövs till tre burkar apelsin marmelad.
Sedan har resten av dagen gått i en rysslig fart, med allt som hör djuren till.
Fårtackan som var halt och har stått i sjukbox, är nu bra igen och kan gå med de övriga fåren... underbar syn.
Till helgen är det tid att sätta tillbaka klockan en timme (vintertid) usch!.. hur ska jag då hinna med allt, innan det blir mörkt?? Då blir det till att leta fram pannlampan.
Ha det gott! Kram Ingela
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Kommentar: