Små händelser

Små händelser
Livet här

söndag 10 april 2022

SÖNDAG

 Ja söndag och jag tänker göra  det  bästa ut av min dag.


Jag ska inte klaga, utan vara glad för varenda dag jag får till skänks….ingenting är givet här i livet.

Att allting kan förändras över en dag, ja det är verkligen sant. En nära mig, som är enbart trettiotvå år och mamma till fyra barn, den minsta ännu inte ett år. Hon har förlorat rörligheten i benen, delvis i armarna, halva ansiktet och nacken, hon sitter nu i rullstol och läkarna vet ännu inte vad det är? Allt detta hände i början av februari efter att hon hade legat i Corona?

Så tag vara på din dag, vi vet ingenting  om morgondagen!


Nu så har ulltottarna här fått en lektion i hur det går till att beta. Ännu är det bara fjorårs gräs men det gör inget…kanske lite torrt.



Spännande att vara ute i vida världen.


Idag ska jag fixa till en barnkammare till kycklingarna och deras mammor. Så förhoppningsvis ska det börja kläckas i redena på tisdag….alltid lika spännande, hur många ska det bli? Lite godis till hönsen, äpplen är alltid uppskattat!


Lille katt, så troget väntande på mig varje dag.


Tyvärr så gick det ju inte att ha honom inne, då J. kände av sin astma. Jag tror att du är nöjd ändå, för du har eget rum inne  i stallet.Bur med lammskinn och full roomservice ett par tre gånger dagligen. Förstås så ingår det även mys stunder med mig.


Kram från Ingela 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: